torsdag 6 juni 2024

A court of frost and starlight

Foto: adlibris.com/se
A court of frost and starlight är den fjärde boken i Sarah J. Maas serie. Den är ungefär som ett julavsnitt i en tv-serie, mycket kortare än de. andra böckerna och utan någon avancerad intrig. 

Feyre, Rhysand och deras hov ska fira vintersolståndet. Det liknar vår jul eftersom de ger varandra gåvor och firar helgen. Feyres systrar har fortfarande svårt att anpassa sig till sitt nya liv som högalver, men Elaine börjar komma ur din depression och finna sin plats. Nesta däremot super och tar med nya sängkamrater hem var och varannan kväll. Hon vill inte träffa sina systrar och hovet. I nästa bok är det hon som är huvudpersonen, och eftersom jag redan börjar med den så vet jag att hon då måste ta tag i sina problem, (fast jag vet ännu inte vilket utgång det får). 

Jag tycker att det var en trevlig liten bok i serien, även om den inte tillförde speciellt mycket vad gäller handlingen i serien. I tidigare böcker har det mest varit Feyres perspektiv, och någon gång ibland Rhysands. I denna växlar berättarperspektivet mellan alla medlemmarna i hovet, vilket var uppfriskande. 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar