söndag 21 maj 2023

Kärlek på den lilla ön i havet

Foto: adlibris.com/se
Tidigare i veckan, kommer inte längre ihåg vilken dag för jag är redan så investerad i en ny bok, så lyssnade jag färdigt på Jenny Colgans Kärlek på den lilla ön i havet. Det var trevlig att träffa Flora och Joel och alla de andra på den lilla skotska ön Mure igen. 

Flora och Joel ska gifta sig, men de är inte riktigt överens om hur det ska göras. Flora räkna med ett stort bröllop där alla på ön är välkomna. Joel tycker att de ska en liten ceremoni med bara de närmaste och sedan kan de skänka bort pengarna som de annars skulle ha spenderat. Samtidigt dyker Olivia upp och vill ha ett storstilat bröllop på hotellet Klippan, som Flora nu driver. Olivia växte upp på ön men har inte varit tillbaka på länge och nu vill hon ha sitt bröllop samma dag som Flora och Joel ha planerat för. Lorna har också hopp om ett lyckligt slut med öns läkare, men inte heller det blir som någon hade kunnat tänka sig. 

Jag hoppas på fler böcker om den lilla ön. För även om denna boks bröllopsdramatik ordnar sig till slut så finns det andra frågor som lämnas obesvarade och allt avslutas med något av en ny cliffhanger. Det måste vara så att det ska blir fler böcker... Jag kommer i vilket fall att fortsätta läsa i så fall. Jenny Colgan skriver så mysiga feelgood-böcker.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar